LETOVI
LETOVI

Čak 950 avionskih prevoznika na jednom mestu.

Recite nam gde hoćete da putujete, a mi ćemo za vas pretražiti hiljade kombinacija i izabraćemo najbolje ponude. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa ili možda Qatar Airways? Preko naše aplikacije naći ćete ne samo u redovne avionske prevoznike, već i one niskotarifne, te čarter letove. Rezervacija letova nikad nije bila tako jednostavna!

HOTELI
HOTELE

Preko milion hotela

i apartmana

Jeftin smještaj u inostranstvu? Imamo ono što tražite! Preko mobilne aplikacije eSky imaćete na dohvat ruke najbolje hotele i apartmane. Sve neophodne informacije o smeštaju – cene, raspoložive sobe, pogodnosti ili ocene gostiju – sve ćete proveriti na jednom mestu. Pronađite najbliži hotel i odmorite se onako kako vam

AUTOMOBILI
AUTOMOBILI

Iznajmljivanje automobilana celom svetu

Tražite brzo prevozno sredstvo do hotela i do aerodroma? Ili volite da razgledate okolo dok ste udobno smešteni za volanom? Iznajmite automobil za svega par sekundi, ma gde god bili! U mobilnoj aplikaciji eSky nalaze se ponude najvećih i najpopularnijih rentakar agencija širom sveta. Putujte bez ikakvih komplikacija!

PAKETI
PAKETI

Paketi Let+ Hotelpo fantastičnim cenama

Briga o našim korisnicima je sveobuhvatna i baš iz tog razloga preko mobilne aplikacije eSky takođe nudimo atraktivne pakete koji se sastoje od povezanog leta i hotela, a dostupni su po znatno nižim cenama. Izaberite destinaciju, rezervišite kartu i uživajte u popustu od 30% za smeštaj u nekom od preko milion fantastičnih hotela!

MULTILINE
MULTILINE

Putujte uz pomoć Virtual Interlining tehnologije

Koristeći eSky mobilnu aplikaciju možete da planirate putovanje koje se sastoji od više letova različitih avionskih kompanija, čak i ukoliko one nemaju svakodnevnu saradnju. Obradujte sebe nižim cenama, uštedite vreme zahvaljujući kraćim presedanjima i osećajte se bezbedno sa osiguranjem za slučaj kašnjenja ili otkazivanja leta. Dovoljna vam je samo jedna rezervacija!

Fantastične ponude

Koristite one ponude koje su dostupne jedino korisnicima eSky mobilne aplikacije i rezervišite karte po fantastičnim, značajno nižim cenama. Čak i za taj isti dan!
 

Pogodne rezervacije

Naša aplikacija je način za jednostavnu rezervaciju leta, hotela i automobila. Prijavite se u Korisničkoj zoni i udobno upravljajte svojim putovanjima.
 

Bezbedno putovanje

Stručnjaci sa iskustvom su radili na našoj aplikaciji, primenjujući savremena bezbedonosna rešenja. Imamo takođe i specijalan broj namenjen za Telefonsku podršku.
 

Pogledajte naš vodič kroz aplikaciju!

Saznajte kako da isplanirate idealno putovanje.

Vidi
Naše ocene

Dovoljno govore o nama